Startsida

Meny

BARNVÄNLIGA SPANNET
HUNDSPANNSTURER
ÖNSKEBOKNINGEN
HUNDSPANN BARMARK
BOKNINGSREGLER & TIPS

barnvänligt hundspannbarnvänligt hundspann 2

Barnens hundspann

Vill du ge ditt barn en extra upplevelse? Kom och låt barnen åka med bakom riktiga polarhundar, i en barnvänlig variant av hundspann! Här kan du tryggt och säkert låta barnen åka med på en lugn och fin tur bakom två till tre hundar som drar en släde där barnen åker med. Även vuxna kan åka.

Hundarna blir ledda i koppel och därmed blir det inga höga hastigheter som kan upplevas som skrämmande för barnen, utan det blir en härlig upplevelse rätt igenom!

Tidigare har vi varje vecka funnits vid Kläppen och kört detta, men från och med säsongen 15/16 så kan du enbart boka in oss med denna variant av barnvänligt spann på ditt event.

Vi har även en vagn med hjul, så detta går att göra året runt. Kontakta oss för offert, inför ditt barnkalas, marknad, loppis eller vad det nu kan vara. Varmt välkommen med din förfrågan!

Observera att våra hundar är barnvänliga 24h per dygn, så vid bokning av hundspannsupplevelse ingår självklart klapp, gos och möjlighet att fotografera barnen med hundarna. Läs mer under hundspann >>>>

 

barn i hundspannssläde


Kontaktuppgifter
Sälen Hund & Aktivitet
Högstrand 67
780 67 Sälen
mobil: 0703 88 99 37
epost: info[@]hundaktivitet.se

 

 


Copyright © 2013 Sälen Hund & Aktivitet