Startsida

Vita
Vita 5 år
Polar blandras (malamute/husky)
Flash
Flash 2 år
Siberian Husky

Hundarna på Sälen Hund & Aktivitet


Hundarna hos oss är (förutom Vita) renrasiga Alaskan Malamute, eller Siberian Huskys, (samt en vorsteh) registrerade i SKK med stamtavla. De vaccineras varje år och är veterinärvårdsförsäkrade. Vid behov av veterinärvård får hundarna omgående detta, hos oss ska hundarna må bra. De får ett högkvalitativt foder samt tuggben och vid tillgång färskt kött. Hundarna är en del i familjen och turas om att få vara med inomhus och att följa med på diverse saker såsom att hälsa på vänner eller något annat roligt.

Hundgårdarna som hundarna bor i när de inte vistas inne eller är ute på tur, är godkända av Länsstyrelsen enligt djurskyddslagen £16, allt enligt de bestämmelser som finns. Vi har valt att ha så pass få hundar för att fortsätta att kunna ha den personliga kontakten med dem samt kunna se dem som de individer de är. För närvarande har vi således elva hundar på gården.

Hundarna är mycket barnvänliga, lugna, trygga och socialiserade. Hos oss är det familjära och det trygga för både hundar och gäster i fokus! Vi har ingen ambition att bli en "stor" draghundsverksamhet, utan vi vill ha det genuina och unika - samt sprida den glädje och kunskap vi har till andra.

Vi vill verka för att ha en "fairtrade-märkt" hundhållning; hos oss ska man kunna veta att hundarna mår bra och tas väl om hand året runt, då de är en del av familjen. Vi vill att du som besökare och gäst skall kunna få en helt unik upplevelse i kombination med ett gott samvete om att djuren alltid tas väl omhand, mår bra och lever ett ytterst gott hundliv - året runt!

hundspann barmarkhundspannstur barmark

     Barmarksträning med spannet


Kaxxi
Kaxxi 1 år
siberian husky
zipp
Zipp 10 år
alaskan malamute
Glittre
Glittre 1,5 år
siberian husky
trax
Trax 7 år
alaskan malamute
hawk
Hawk 6 år
alaskan malamute
hill
Hill 6 år
alaskan malamute
Yxxi
Yxxi 4 år
Siberian Husky
Foxxy
Foxxy 3 år
Siberian Husky

Moa

Moa 2,5 år
Korthårig Vorsteh

 

Kontaktuppgifter
Sälen Hund & Aktivitet
Högstrand 67
780 67 Sälen
mobil: 0703 88 99 37
epost: info[@]hundaktivitet.se
Mer info om företaget >>

  Våra hundar äter
Olivers

 


Copyright © Sälen Hund & Aktivitet